En bra present till mors dag

Tjenare bloggen! Helgen och mors dag är runt hörnet så jag tänkte faktiskt passa på att komma med ett litet tips på en present som är personlig. Smycken är en väldigt vanlig gåva och något som jag tror de flesta uppskattar att få, men det finns sätt att göra presenten lite personlig. Unika handgjorda smycken är ett strålande alternativ för den som vill ge det där lilla extra. Jag ska faktiskt bege mig ut på stan i Göteborg och leta efter just unika och handgjord smycken till min mamma inför söndag. Det känns så tråkigt att ge henne något som går att köpa överallt, jag vill hellre ge henne något som hon kommer vara ensam om att ha. Sen är hon en person som tycker väldigt mycket om smycken, hon har en hel byrå fylld med allt från örhängen till halsband och armband. Ibland undrar jag om inte hon skulle ta och öppna en affär i Göteborg där hon kunde sälja sina smycken. På något sätt så verkar det dock som att hennes smycken kommer till användning och det är ju åtminstone positivt. Jag själv har några armband och ett halsband bara, mer än så behövs inte. Men vi alla är ju olika och det är väl tur det, så därför tänker jag att hon också ska få ett smycke som är annorlunda. Sen om det blir ett armband eller halsband det återstår att se. Först och främst måste jag sluta jobbet och det är inte mer än en kvart kvar nu, sen är helgen äntligen kommen och som jag har väntat. Idag är verkligen en dag där ett glädjerop hade passat in, för jösses vad jag har haft att göra kan jag lova. Så unika handgjorda smycken, där har ni veckans tips på present till mors dag. Ha det gött!  

Du gillar kanske också...